Montaj Borduri
Nivelare sape
Pavaj
Umplere rosturi pavaj
Unelte pavaj


Pentru santierele de montaj de borduri va recomandam Optimas kerb-stone clamps. Alegeti tehnologia care este potrivita pentru constructia dumenavoastra.
Hidraulic
Vacuum
Mecanic
Puteti atasa clemele pentru borduri la masinile de pavaj Optimas dar si la alte utilaje de constructii.
ASEZARE BORDURI
 • hydraulic
 • cu masini Optimas
  Download (en)

  Idea din spatele conceptului realizat de Optimas - Utilajul de pavaj este acela de a folosi diferite atasamente pentru a realiza operatiuni specifice. Tot ceea ce este nevoie este sa atasati clestele hidraulic de borduri pe bratul utilajului de baza. Aceasta poate fir ealizata in cateva minute fara alte instrumente.

  Bordurile sunt asezate la o rata de aproximativ 70-100m pe ora. Masina de pavaj optimas scoate bordurile direct din forma lor de ambalare. In comparatie cu alte sisteme sau asezarea cu mana, gradul mare de mobilitate pe care il are utilajulde baza inseamna reducerea pierderilor de timp dar deasemenea va asigura ca muncitorii dvs vor lucra intr-un mediu ergonomic.

  Optimas a separat clestele hidraulic Optimas pentru borduri in asa fel incat sa poata fi folosit nu numai cu maisn de pavaj, dar poate fi folosit si impreuna cu un excavator. Clestele de broduri este potrivit atat pentru borduri de beton cat si de granit. Cu ajutorul unei extensii laterale se pot folosi borduri care masoara mia mult decat dimensiunea standard de 0.45mm - 1.40m. Este deasemena posibila asezarea bordurilor in forma de arc de cerc.
  pentru alte utilaje
  Download (en)

  Clestele hidraulic Optimas poate fi asezat pe utilajedeja existente in santier cum ar fi mini-excavatoare, incarcatoare etc. fara a fi nevoie de alte instrumente. Bordurile sunt scoase direct din forma lor de ambalare si asezate. Nu este nevoie de asezarea individuala a bordurilor inainte de realizare iar acest lucru salveaza foarte mult timp. Astfel se reduc nu doar costurile de personal dar si greutatea muncii manuale.

  Clestele de broduri este potrivit atat pentru borduri de beton cat si de granit. Cu ajutorul unei extensii laterale se pot folosi borduri care masoara mia mult decat dimensiunea standard de 0.45mm - 1.40m. Este deasemena posibila asezarea bordurilor in forma de arc de cerc.

  Atunci cand e folosit ca accesoriu al unui alt utilaj de constructie este echipat cu un dispozitiv de prindere si o valva de limitare a presiunii. Orice alt echipament special, cum ar fi, spre exemplu, angrenajul de intoarcere (360grade) sau alte detalii tehnice sunt clarificate inainte de livrare.
 • vacuum
 • - with Optimas machine
  Download (en)

  The Optimas vacuum curbstone grab is an all-purpose attachment that can be used both on the paver as well as on carrier vehicles. Basically, the vacuum curbstone grab can be employed to lay a great multitude of different straight curbstones accurately, economically and ergonomically. One of the great advantages of using vacuum technology to lay curbstones is that the curbstones can already be laid directly flush on the ground and can even be lifted at a later date by machine.
  - for various carrier
  Download (en)

  The Optimas vacuum unit used as an attachment on any carrier equipment enables weightless, exact and economic laying of suction tight curbstones and other concrete items.

  Specially devised for heavy duty building site use, various purpose-dependent suction cups are available which can be easily attached or removed in minutes due to a quick release mechanism.

  Precise positioning and renewed lifting of concrete elements already laid are possible without problem.  All rights reserved