Montaj Borduri
Nivelare sape
Pavaj
Umplere rosturi pavaj
Unelte pavaj


Doar un rost umplut complet poate sa transmita fortele de la o piatra de pavaj catre cealalta si sa previna pietrele de pavaj de la deplasare, in acelasi timp pastrand elasticitatea pavajului. Procesul de finisare a unei suprafete de pavaj:


· Distribuirea materialului de umplere a rosturilor
· Umplerea rosturilor
· Curatarea suprafetei

este rezolvat folsoind tehnologia Optimas, economisind timp si bani.

Echipamentul de dispersare a nisipului

Echipamentele de dispersare a nisipului au fost impartite in asa fel incat sa asigure distributia egala a unei game largi de materiale cum ar fi nisipul, piatra sparta sau pamant.

Aceste echipamente sunt gasite predomniant in situatii care necesita distributia exacta a materialului pentru realizarea ultimului strat sub-grade si a materialului de umplere pe pavaje proaspete. In plus fata de viteza de lucru si presiunea variabila, cantitatea de material per unitate de suprafata paote fi adaptata materialului din echipamentul de imprastiere prin presetarea cantitatii de material direct pe echipament.

Folosit in combinatie cu un adaptor universal echipamentul poate fi atasat unei game extrem de largi de incarcatoare.

Latime de lucru:2 m
Capacitate:1mģ
Masa:380 kg
Transmisie:hydraulic
Echipament de umplere a rosturilor pentru masini de pavat

Echipament de umplere a rosturilor Optimas pentru masinade pavat a fost optimizat pentru lucrul cu material de umplere a rosturilor pentru suprafete medii si mari de pavaj.

Echipamentuld eumplere a rosturilor poate fi atasat in 2 minute masinii de pavat prin intermediul bucselor de fixarec fara a avea nevoie de nici un fel de instrument aditional. Ghidarea inaltimii umplerii rosturilor este obtinuta prin simpla atarnare pe bratul de pavare. Gradul inalt de manevrabilitate a masinii de pavaj inseamna ca materialul poate fi introdus precis in rosturile de pavaj chair la curbe sau capete.

Materialul poate fi introdus uscat sau optional umed asa cum e cazul in marea majoritate a aplicatiilor pentru rezultate optime unde materialul este obtinut prin formarea unei paste impreuna cu apa, Optimas ofera ca elemente aditionale un containere de apa 1000 l tractat care alimenteaza periile.

Capul Periei rotative asigura faptul ca rosturile au fost umpkute complet logitudinal si lateral cu material de umplere de diferite granulatii.

Latime de lucru:1,70 m
Adancime:1,70m
Inaltime:0,55 m
Masa:110 kg
Optiuni:container apa (1000 l) with hose
Echipamente de umplere a rosturilor pentru incarcatoare

COnceptul de umplere a rosturilor Optimas referitoare la incarcatoare este croit pentru santierele de constructii. Ca regula, aproape fiecare santier poseda un incarcator cu furci pentru paleti folosit la transport (paleti cu piatra de pavare, ransportul masinilor mici). Echipamentul de umplere a rosturilor Optimas paote fi pur si simplu ridicat folosind furca de paleti, conexiunile hidraulice realizate si munca paote incepe.

In principiu echipamentul poate fi folosit atat usacat cat si cu alimentare cu apa controlata (rezervor de 1000 de l ca alimentare - optional) Capul Periei rotative asigura faptul ca rosturile au fost umpkute complet logitudinal si lateral cu material de umplere de diferite granulatii. Lucrul pe o suprafata mare - 2.2 m ajuta la o rata mare de acoperire a suprafetei.

Capacitatea echipamentului de umplere de a fi atasat si detasat rapid conduce la faptul ca incarcatorul ramane flexibil si poate fi folosit pentru alte lucrari in santier atunci cand se face o pauza in munca de umplere.

Latime de lucru:2,20 m
Perii (suprafata):2,40mē
Masa:360 kg
Transmisie:hydraulic
Performanta:400mē - 600mē per ora
Sonstigescontainer de apa 1000l optional
Echipament de umpelre rosturi

Doar un rost umplut complet poate sa transmita fortele de la o piatra de pavaj catre cealalta si sa previna pietrele de pavaj de la deplasare, in acelasi timp pastrand elasticitatea pavajului

Pentru a mentine suprafata de pavare la o calitate inalta pe o perioada lunga de timp este imperativ ca rosturile sa fie complet umplute cu material. Echipamentul de umplere Optimas "MINI" este ideal pentru suprafete medii si mici. Cele doua perii au o miscare rotativa care distibuie materialul in mod egal in rosturile longitudinale si laterale.

Depinzand de materialul care va fi folosit, de cele mai multe ori se folsoeste material umed pentru rezultate optime.

Motor:Honda GXV160 H2 (4,0 kw at 3600 rpm)
Combustibil:unleadedē
Latime de lucru:3107 cm
Masa:68 kg
Aliemntare cu apa:optional
AltelePositia de transport
Curatarea sitului - Perie rotativa Optimas

Optimas - roller brusher este un alt echipament atasabil cu trnasmisie hidraulica pentru masini de pavaj Optimas. Peria rotativa este atasata in partea anterioara a masinii de pavaj folosing bucse de fixare si este atarnata de bratul de pavaj pentru controlul inaltimii.

Pozitiile variate mecanice din punct de vedere al unghiului inseamna ca curatarea suprafetei pavate, in special in curbe sau la ziduri, paote fi realizata cu o mare precizie. Daca e necesar materialul curatat poate fi deasemenea adunat intr-un colector (optional) in acelasi timp.

Latime de lucru:1,80 m
Masa:140 kg
Transmisie:hydraulic
Alimentare cu apa:optional
Optional:container apa (1000 l)


All rights reserved