Cantare incarcatoare frontale
Cantare benzi transportoare
Poduri de cantarire

Compania: Serioasa, Inovativa, Orientata catre client

De 25 de ani PFREUNDT a urmat constant obiectivele ambitioase de a dezvolta tehnologia testate pentru a face produsele sale mai eficiente. Acest lucru a dus la un numar de inovatii si solutii patentate care sunt folosite in mediile aspre in intreaga lume.

Orientarea catre client la PFREUNDT inseamna atingerea nevoii de precizie, viteza, longevitate fara compromise. Solutiile de la PFREUNDT sunt croite pentru fiecare tipd e aplicatie si realizate pentru profit imediat.

Produsele: Robuste, eficiente

Sistemele de cantarire PFREUNDT sunt intuitive si usor de operat, creand posibilitatea soferului sa se concentreze pe operatia de incarcare - pentru o mai mare eficienta si siguranta.

Aceste sisteme robuste sunt create pentru o operare precisa si de incredere in medii aspre si functionare continua.

Electronica de cantarire este aceeasi pentru toare tipurile de incarcatoare din flota, astfel incat soferii nu trebuie sa schimbe sau sa adapteze un nou system.

Designul modular asjuta la o upgradare usoara. Unitatea de cantarire este construita sa creasca impreuna cu cererile companiei. Sistemele de cantarire PFREUNDT pot fi usor convertite catre alte tipurid evehicule - intreaga gama putand fi usor de instalat cu ajutorul kitului de instalare potrivit.

Un sistem care va permite sa raspundeti flexibil la cererile industriei.

Avantajele PFREUNDT

Design simplu in 3 pasi.

Instalare intr-o singura zi!

All rights reserved